CINEMA 3 BJÖRNSTJERNEGATAN 3 YSTAD 0411 - 104 03

KONTANTFRI BIOGRAF ENDAST BETALKORT MED KOD / CONTACTLESS 

 LIVE PÅ BIO 

LIVESÄNDS 17 MARS 15.00
Aida hade premiär 1871 i Kairo och blev snabbt ett av operarepertoarens mest älskade alster. Verdi sa själv att Aida är mer intensivt, mer dramatiskt än något av hans andra verk.
Efter den kritikerrosade succén Nixon in China är regissör Michael Cavanagh tillbaka med en laddad produktion där dramat står i centrum. Vanligtvis är handlingen i Aida förlagd till faraonernas Egypten, men i den här uppsättningen ligger fokus på nutidens påtryckningar och den inre oro som slukar de hjältemodiga men sårbara människorna.

 

LIVESÄNDS 31 MARS 19.00
Phelim McDermott återvänder till Met för att sätta upp Mozarts komediklassiker, här förflyttad till nöjesparkernas Coney Island på 1950-talet.
Amanda Majeski gör rollen som Fiordiligi, Serena Malfi som hennes syster Dorabella och Tony Award-vinnaren Kelli OHara som deras riviga jungfru Despina. Ben Bliss och Adam Plachetka gör rollerna som systrarnas fästmän och Christopher Maltman som den cyniske Don Alfonso.

 

LIVESÄNDS 14 APRIL 18.30
Denna återuppsättning av Luisa Miller har inte har getts på Met sedan 2006. Bondflickan Luisa (Sonya Yoncheva) offrar sin egen lycka i ett försök att rädda livet på sin far (Plácido Domingo).
Grevens son Rodolfo (Piotr Beczala) är kär i Luisa, men bortlovad till en annan. Greven låter fängsla Luisas far, som nu hotas av avrättning.